Spil


skak

Jeg spiller brætspil hele tiden – altså, bortset fra når jeg opfinder ny teknologi, tager på opdagelsesrejser eller opdrætter kvæg i Tucson. Brætspil er hvor mit hjerte hviler.

-Papa

Du kender Ludo, Matador og Yatzy, og du er tryg ved terninger, pengesedler og prøv lykken-kort. Der findes utroligt mange gode familievenlige spil.

Men hvad nu hvis vi begynder at tale om victory points? Hvad hvis vi ændrer på rækkefølgen, som spillerne tager deres tur i – så den som lige var nummer 1 bliver nummer 3 næste gang – og så ændrer det hver eneste tur? Eller hvad hvis en af spillerne har en hemmelig rolle, som ingen af de andre kender?

 

DET NÆSTE NIVEAU AF BRÆTSPIL
Avancerede brætspil er for mange en seriøs hobby. Brætspil kan inddeles i et hav af undergenrer – fx festspil, abstrakte spil, og krigsspil.

Brætspil kan nydes på samme måde som man nyder en god vin eller en film: Nogle spil er søde, andre er friske, nogle er overraskende, andre krævende. Der er virkelig noget for enhver smag. Papa har samlet over 300 spil, så der er også noget for dig.

Til dig, som (endnu) ikke er hård i brætspil tilbyder Papas to services:

GATEWAY-spil er til dig, som vil prøve springet over til de tungere og mere belønnende spil. Gateway spil er familievenlige og alle kan være med. Du bliver blidt introduceret for begreber som victory points og funktioner som dynamiske tursekvenser. Gode eksempel på gateway spil er fx Settlers eller Ticket to Ride.

En SPILGURU er en særligt udvalgt M/K, som hjælper nye spillere i gang. Spilguruen er med i starten af spillet som en guide, som forklarer regler og hjælper spillet i gang. Guruen spiller ikke selv med, men sørger for at alting glider, som det skal. En spilguru er en gratis service til alle Papas gæster.

 

Se den fulde liste med alle Papas spil her