Faste events på Papas

Hver mandag fra kl. 19 kan du komme forbi Papas Papbar og møde nye mennesker når vi afholder Monday Meetup. Om du kommer alene eller medbringer nogle venner er underordnet. Vi reserverer bord og vores frivillige spilguruer hjælper med valg af spil, regler og med at sætte folk sammen.
Bemærk at der til Monday Meetup som oftest bliver spillet betalingsspil. Det betyder, at der udover drikkevarer må påregnes et tilkøb på 25 kr. person for leje af spil (man kan naturligvis også benytte årskort)

Andre events på Papas

Der vil løbende blive afholdt forskellige events på Papas Papbar, indtil videre har vi blandt andet lagt lokaler til de regionale kvalifikationsrunder i DM i Partners og Pandemic Survival.
Hold øje med vores Facebookside hvor vi løbende vil slå events op – og har du selv idéer til spilevents på Papas er du velkommen til at komme ind eller sende en mail med din idé.

Dit event på Papas?

Polterabend, fødselsdag, hyggeaften med kontoret – mulighederne er mange, hvis du overvejer at tilbringe nogle timer i godt selskab på Papas Papbar.
Som en ekstra service tilbyder vi, at man kan tilkøbe personlig hjælp af en spil-guru, som så kun står til rådighed for selskabet.
Send os en mail på papa@papbar.dk med dine tanker og så finder vi den bedste løsning for dig og dit selskab.

Papas Teambuilding

Brætspil giver mulighed for en masse anderledes oplevelser, også nogle, som fungerer rigtig godt som teambuilding. Vi har således både spil som træner samarbejde, udvikler evnen til problemløsning, styrker holdånden - og giver god gammeldags hygge.

På Papas Papbar kan vi tilbyde forskellige pakkeløsninger, hvis du har lyst til at give dine medarbejdere eller kollegaer en anderledes teambuilding oplevelse.

Send os en mail på papa@papbar.dk så finder vi i fællesskab ud af hvad, der vil være bedst for netop jeres virksomhed, og udarbejder et tilbud.

Vi tilbyder både at komme ud til jeres virksomhed samt at afholde teambuildingevents på Papas Papbar i Odense.